Dagens frukostmacka är höjdpunkten än så länge. Först försov jag mig till kl. 07:15 och sedan fick jag problemlösa testutrustning innan jag kunde köra ett syreupptagningstest. När problemen följer på varandra blir det lätt lite tidsförskjutning för allt inplanerat och med gårdagens timmar som gick åt att lösa problem och dagens motsvarighet så krymper det fritiden rätt bra.

Men det här ska inte bli en gnällblogg för det. Att jobba med försökspersoner är faktiskt väldigt trevligt och givande i sig. I princip alla är väldigt motiverade och trevliga så det är oftast ett nöje att köra tester. Däremot är det lätt att ta med problemen hem och försöka lösa allting så fort som möjligt. Igårkväll var första kvällen på länge som jag faktiskt kände att jag orkade ta tag i saker som rör mitt eget liv. De senaste veckornas arbetsbörda med det ansvar det inneburit har gett en apati inför allt annat i livet. Speciellt som det har varit lite turer med Louises hälsotillstånd. Nu mår hon däremot bra och det mesta verkar ordna upp sig. 

Angående brödtemat på dagens bloggning så är förklaringen rätt enkel. Hembageri Lilla Esset är ett jättetrevligt litet bageri som specialiserar sig på det grövre brödet och har ett riktigt fint sortiment. Teamboss Jimmy är stammis där och tillsammans har vi skapat en bra relation till ägarna som aktivt stöttar mig i min satsning. Jag rekomenderar ett besök. En frukostmacka med kaffe är riktigt fint.